Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

Trädgård & Bostadsmässa på Wapnö Slott

Kommande helg, med start fredag den 24 maj, är det Trädgård & Bostadsmässa på vackra Wapnö Slott strax utanför Halmstad. Jag kommer att stå i Magasinet, samma plats som förra året, kom och träffa mig där, ta del av erbjudanden och se sortiment ur monicasbutik.com.

Vill du vinna biljetter till mässan. Svara på frågan: Var kommer monicasbutik.com att slå upp portarna till sin sommarbutik?

Psst, du hittar svaret i föregående blogginlägg. När du hittat det, skicka ett meddelande i kontaktformuläret här, skriv Wapnö i ämnesraden. En lycklig vinnare kan ta med en vän, strosa runt och njuta i en blomstrande slottspark någon av dagarna 24-26 maj. Dragning på tisdag klockan 22.00.

 

Lycka till!

 

Mer om mässan Trädgård och Bostad här.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln