• Snabba leveranser! 1-2 dagar.

Välkommen till en inspirerande färgvärld!
Förändra och försköna med färg. Måla om. Ta tillvara på möbler du redan har, återbruka och skapa en personlig stil. Annie Sloan Chalk Paint™ och Wall Paint ger dig möjlighet att måla allt i ditt hem, snabbt och lätt. Jag har lång erfarenhet av att jobba med Annie´s färg, jag finns här för att bjuda på inspiration och dela med mig av tips och råd. 
Varmt välkommen till mig och Monicas Butik!

Välj kulör, måla, vaxa, skapa effekter - så enkelt är det att skapa unika möbler.

De mest populära Chalk Paint™ kulörerna - dessa målar vi mest med just nu.

Skapa rosteffekt - enkel och rolig teknik.

Skapa rosteffekt - de här kulörerna ger rostig patina.

WoodUbend - formbara ornament

WoodUbend är formbara ornament. Du värmer dem med hårfön eller försiktigt med värmepistol och kan sedan fästa dem på svängda former.

CleanSea Bracelets

Monicas Butik är stolt återförsäljare av CleanSea Bracelets Armband. Årligen hamnar 8 miljoner metriska ton plast i havet. Det är plast som skadar och dödar bland annat valar, delfiner, sälar, koraller och fiskar. CleanSea jobbar för att ta bort plast från Sveriges hav och kustlinje genom kust- och strandstädningar. Detta finansieras genom CleanSea armband, och varje armband tar bort 1 kilo plast från havet. Om varje person på jorden tog bort 1 kilo plast från havet årligen, skulle vi ta bort lika mycket som hamnade i havet. Ta bort ditt kilo idag, och var med och skapa en bättre framtid för sveriges marina djurliv!