Monicas Butik mobil

ANNIE SLOAN WALL PAINT

Annie Sloan Wall Paint i Monicas Butik & web-shop

Wall Paint är en tålig, vattenbaserad väggfärg. Den kan alltså användas i kök, badrum och hallar där den kan riskera att få fläckar av mat, smutsiga små händer, våta hundar, leriga stövlar..., eller som Annie säger "it takes whatever life throws its way".

10 UTVALDA KULÖRER

Wall Paint lanserades först i 10 kulörer speciellt utvalda för att passa på väggar och att komplettera och framhäva möbler i Chalk Paint™ kulörerna. I maj 2017 presenterades ytterligare sex stycken efterfrågade kulörer. De kommer i 2,5-liters burkar och i provburkar 100 ml. Du ser dem alla här >

FRÅGOR & SVAR OM WALL PAINT

Vad är skillnaden på Wall Paint och Chalk Paint™?
Båda är vattenbaserade och täcker ungefär samma yta. Chalk Paint™ är en dekorativ färg som fäster på de flesta underlag. Wall Paint kompletterar Chalk Paint™ genom att vara en tålig färg som tål att tvättas och skrubbas. Den behöver inte skyddas eller förseglas med Soft Wax eller Laquer.

Hur stor yta täcker Wall Paint? 
2,5 liter täcker cirka 36  kvadratmeter. 1 liter täcker då cirka 14,5 kvadratmeter. 
Torktiden är cirka 40 minuter i normal rumstemperatur.

Kan Wall Paint kulörer mixas?
Ja, Wall Paint kulörerna kan mixas med varandra på samma sätt som Chalk Paint™ för att ljusa upp eller få fram en egen kulör. 

Wall Paint kan användas i barnrum. Den innehåller minimala mängder VOC´s. Precis som Chalk Paint™ har den blivit certifierad som "Toy Safe" enligt EU:s standard (BS EN 71-3:2013).