EN ATELJÉ FÖR ALLA BLIVANDE KURSER.

Sedan Monicas Butik flyttade till landet nära havet så har det pågått ett intensivt och roligt arbete med att iordningsställa den tidigare ladugården till butik med en ateljé som kurslokal.

Ateljén ska stå klar till vinterns och vårens kurser. 

Det började med tanken att "bara" måla tak, snedtak och väggarna där... Längs vägen tog nya idéer form.  Ateljén ligger på andra våning, här förvarades tidigare spannmål. Utsikten över trädgården är underbar men fönstren satt så högt att jag bara kunde njuta av utsikten uppflugen på byggställningen jag använde för att måla taket! Fönstren plockades ut för att sättas in på lägre höjd...

Nu blir det en trevlig och inspirerande ateljé med praktiska funktioner och en massa härlig atmosfär. Jag ser fram emot att välkomna  dig till alla nya temakurser och glada målarträffar där.

Läs mer om utlottningen här nedanför som kan ge dig ett presentkort på en kurs i Monicas Butik.

Chalk Paint kurser, måla möbler i Monicas Butik.

NYA TEMAKURSER I NYA ATELJÉN.

När Ateljén börjar bli klar så presenteras alla kurser och kursdatum. Jag har själv varit delaktig i renoveringsarbetet och lärt mig sååå mycket nytt men med allt takmålande och byggande så har ryggen bett om lite vila då och då därför har det tagit lite tid men snart så...! 
Det blir flera nya intressanta temakurser och jag längtar verkligen efter att få välkomna till "Skapa rum", "Chalk Paint™ och tyg" och många fler nya kursteman och härliga målardagar.

UTLOTTNING OM PRESENTKORT TILL KURS!

Vill du få ett presentkort till någon av kurserna i Monicas Butik?
Var med i adventslotteriet! Det är superenkelt. Kom bara till butiken, skriv din mailadress på en lapp och lägg i en tom Chalk Paint™ burk. På julafton drar jag fyra stycken vinnare av presentkort. 

Öppettiderna i Adventstid är:
Torsdag & fredag 13-18.
Lördag & söndag 11-15.
Varmt välkommen och lycka till!!

Länk till Fb-evenemang, dela gärna. 

Vinnare i dragningen får ett presentkort till någon av kurserna i Monicas Butik. Värdet är 695 kronor. Du kan använda presentkortet som delbetalning om kursen kostar mer. Det kan inte användas till varor och vid kurs som kostar mindre ges ingen återbetalning mellan presenkortets värde och den lägre kursavgiften.

Du kan lämna din mailadress i butiken mellan den 1 och 23 december. Under mellandagarna meddelas vinnarna via mail och på facebook.

Måla möbel kurser i Monicas Butik.

VILL DU FÅ MEDDELANDE NÄR KURSDATUM ÄR KLARA?

Fyll i namn och e-postadress och skicka iväg så får du ett meddelande när nya temakurser och kursdatum är klara. 

Kontrollera att din mailadress är korrekt innan du skickar så att jag säkert kan nå dig. 

Varmt välkommen!