Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler
Helt nya kurser som innehåller mer av allt. Mer fakta, fler tekniker, mer målande, mer tid, nya spännande IOD produkter som ger en massa inspiration att förvandla möbler och "allt"!

Om kurserna hos mig i Monicas Butik

Hos mig jobbar vi med Annie Sloan Chalk Paint™, originalet bland de färger som ibland kallas kalkfärg. Färgen är fantastisk! Den fäster på så gott som alla underlag, torkar snabbt och ger en underbar finish med en antik och lyxig känsla, eller lantlig och rustik om du hellre vill det.  Med Annie´s färg förändrar och förskönar du möbler och allt i ditt hem, det ”nya” sättet att inreda personligt, hållbart och med miljötänk. En ”bonus” med målandet är att du mår väl, kopplar av och släpper tankar på prestation och får ny inspiration med dig hem. Alla kurser och temadagar är utformade av mig på Eftra Heden.  Jag ska bjuda på allt det jag lärt mig av Annie Sloan i Oxford och på bästa sätt förmedla både hennes och min egna passion för färg och form. Min färgpassion har följt  mig genom livet, jag har "alltid" målat och har under många år arbetat med mode med designutbildning från Florens.
Varmt välkommen till mig och min Ateljé!

© Alla kurser och temadagar är utformade av mig på Eftra Heden. Allt material och alla texter är skyddade av upphovsrättslagen.

Mer praktisk info om platsbokning, betalning o.s.v...

Möbeln du har med dig till Måla möbel-dagar ska vara i mindre storlek, inte större än att du på egen hand kan bära den uppför trappan till Ateljén. Allt ska vara rengjort och spärrgrundat innan kursen, om det behövs.

Anmälan görs genom bokning av kursen i webshopen. Tänk på att anmäla dig i god tid. Antalet platser är alltid begränsat för att du och din möbel ska få svängrum och du ska hinna få så mycket goda råd och support från mig som du önskar. Betalning görs till Swish 123 089 99 63 eller bankgiro 5013-2331. Skriv kursdatum på din betalning.

Anmälan är bindande, du kan avboka din plats men söker då själv din ersättare.

Varmt välkommen till inspirerande kursdagar!

Övriga kurser och temadagar

Förgyllning & patinering.

Du kan förgylla och skapa vackra, antika effekter på många olika sätt. Med Gilding Wax går det supersnabbt och jättelätt. När du använder Annie´s speciella Gold Size som är ett lim att fästa lösa blad på känner du dig som en riktig förgyllare. Det är spännande att sätta bladen på plats och sedan med lätt hand borsta bort överskottet. Båda varianterna ger en vacker antiklook.

"Måla och må-väl-dagar".

En dag när du eller ni bestämmer innehållet. Jag föreslår att vi kanske börjar med en tur ner till havet och vackra Långasand där jag hämtat så mycket inspiration. Här finns grånad drivved, sanden och strandgräset har vackra dämpade färger, sol och vind har skapat underbar patina. 
Vi målar, kanske med inspiratin från havet, äter lunch och målar igen.
Är ni några vänner som vill göra detta tillsammans? En födelsedagspresent till någon. Varmt välkommen att höra av dig med dina önskemål →

Varmt välkommen att kontakta mig.
0346-10401
monica@monicalehrbacker.se

Vill du att jag anordnar en egen målardag för dig med vänner? Välkommen med önskemål.

Allt material på denna sida, alla texter med allt kursinnehåll är utformat av Monicas Butik. Innehållet är skyddat enligt upphovsrättlagen och får inte kopieras.