Mobil mig 1

Kurskalender

Övriga kurser och temadagar

Förgyllning & patinering.

Du kan förgylla och skapa vackra, antika effekter på många olika sätt. Med Gilding Wax går det supersnabbt och jättelätt. När du använder Annie´s speciella Gold Size som är ett lim att fästa lösa blad på känner du dig som en riktig förgyllare. Det är spännande att sätta bladen på plats och sedan med lätt hand borsta bort överskottet. Båda varianterna ger en vacker antiklook.

"Måla och må-väl-dagar".

En dag när du eller ni bestämmer innehållet. Jag föreslår att vi kanske börjar med en tur ner till havet och vackra Långasand där jag hämtat så mycket inspiration. Här finns grånad drivved, sanden och strandgräset har vackra dämpade färger, sol och vind har skapat underbar patina. 
Vi målar, kanske med inspiratin från havet, äter lunch och målar igen.
Är ni några vänner som vill göra detta tillsammans? En födelsedagspresent till någon. Varmt välkommen att höra av dig med dina önskemål →

Chalk Paint™ på tyg.

Denna omtyckta kursdagen kommer tillbaka i vår när äppelträden står i blom eftersom vi färgar tyg utomhus.

Ateljén, kurslokalen, är i ständig förändring för att inspirera och visa upp olika målningstekniker. Varmt välkommen på kurs i att måla möbler med Annie Sloan Chalk Paint™.

Varmt välkommen att kontakta mig.
0346-10401
monica@monicalehrbacker.se

Vill du att jag anordnar en egen målardag för dig med vänner? Välkommen med önskemål.

Allt material på denna sida, alla texter med allt kursinnehåll är utformat av Monicas Butik. Innehållet är skyddat enligt upphovsrättlagen och får inte kopieras.