Monicas Butik mobil

INTRODUKTION TILL ANNIE SLOAN METODEN

Detta är en ny officiell Annie Sloan kurs vilket betyder att den är utformad av Annie Sloan i Oxford och visar flera grundläggande tekniker med Annie Sloan Paint.
(Denna kurs ersätter tidigare Teknik 1 och innehåller ännu fler moment).

Den passar dig som aldrig målat med Chalk Paint precis som den är lämplig för dig som målat en del men vill ta ditt målande ett steg längre och lära dig ännu fler tekniker.

Du lär dig att skapa Annie Sloan signature style, d.v.s. att slipa fram en underliggande kulör, att måla slätt och fint, grovt med struktur som krackelerar och du får mixa fram en ny kulör. Vidare använder vi färgen som en lasyr/bets och gör en s.k. wash. 

Du får måla på en bräda som du förstås tar med dig hem. Brädan vaxas med de fyra olika vaxerna. När brädan är klar är den en bra guide som visar sex olika tekniker.

Extra moment! Du får prova på ännu mer färgblandning genom att mixa fram kulörer som efterliknar någonting. Dessa kulörer målas på en inredningsdetalj som torrborstas, vaxas och som sista förhöjande effekt förgyller du den med nya Gilding Wax. 

Totalt innehåller kursdagen alltså sju tekniker, vaxning och förgyllning. Du kommer att ha massor med inspiration med dig hem och vara redo att börja förvandla ditt hem. Visst låter det spännande!

Varmt välkommen till en färgsprakande dag!


Bokning och köp av kursplats görs i nätbutiken. Där finns aktuella datum och tider.

Anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.