Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

Avkopplande, kreativa målardagar som ger ny inspiration.

Återbruk blir bara allt viktigare och vi väljer att skapa en egen inredningsstil genom att måla och måla om. Hos mig kan du förvandla och försköna möbler och inredningsdetaljer. Jag finns här för dig. Jag hjälper dig igång du som aldrig målat, jag bjuder på tips & idéer. För dig som målat mycket finns ny inspiration att hämta. Alla Annie Sloan kulörer står uppdukade, det finns ett stort utbud av IOD´s dekorer för dig och din möbel. Du bestämmer vilken stil eller effekt du vill skapa, klassiskt, rustikt, rosteffekt, betongeffekt, IOD blomdekorer... allt är möjligt!

Onsdag & fredag - skapa i Ateljén

Ateljén står öppen för dig och din möbel eller inredningsdetalj att försköna med färg eller boka för bara dig och vänner/kollegor
Onsdag 14.00-19.00 
Fredag 14.00-18.00 

Sköna lördag - målarlördag i Ateljén

På lördagar samlas vi klockan 10.30 för att planera färg och dekorer för din möbel som ska förskönas. Denna dagen kan vara en fortsättning på gårdagens rofyllda fredagsmålande. 
Lördag 10.30 - 15.00

Monicas Butik, Ateljén och jag finns på  landet i naturskön miljö, här är det tyst. Tystnad är nödvändigt i vår brusande vardag. Skapa. Känn lugnet och inspirationen som infinner sig här i Ateljén. Släpp måsten och krav, ta tag i en pensel och känn kreativitet. Kom själv eller gör dagen till en härlig aktivitet med vänner eller kollegor.
​​​​​​​Nytt! Du betalar anmälningsavgift 100 kronor, målardagen kan ha olika priser beroende på vad du väljer för dekorer. Färg och vax ingår.

Viktig information innan målardagen

Möbeln du har med dig ska vara i mindre storlek. För att du ska hinna måla två lager, kanske dekorera och sedan vaxa bör sammanlagd yta inte vara mer än 1 kvadratmeter. Ateljén är på andra våning och du ska på egen hand kunna bära den uppför trappan. Allt ska vara rengjort och spärrgrundat/schellackat om det är något som är oljigt eller som kan blöda, det finns inte möjlighet att göra det här. Kontakta mig om du är osäker.
Fundera gärna på kulörval innan målardagen, bild på färgkartan finns allra längst ner på sidan. Fast ofta "händer det saker" under målardagen och en möbel kan komma att se ut på ett helt annat sätt än vad som vad tänkt. Det är sådant som händer när kreativiteten kommer igång. :) 
Klä dig i sådant det får lov att komma färgfläckar på. Ta gärna med en extra tröja, det kan vara svalt i Ateljén. 

Om målardagar & kurser hos mig i Monicas Butik

Hos mig jobbar vi med Annie Sloan Chalk Paint™, originalet bland de färger som ibland kallas kalkfärg. Färgen är fantastisk! Den fäster på så gott som alla underlag, torkar snabbt och ger en underbar finish med en antik och lyxig känsla, eller lantlig och rustik om du hellre vill det.  Med Annie´s färg förändrar och förskönar du möbler och allt i ditt hem, det ”nya” sättet att inreda personligt, hållbart och med miljötänk. En ”bonus” med målandet är att du mår väl, kopplar av och släpper tankar på prestation och får ny inspiration med dig hem. Jag ska bjuda på allt det jag lärt mig av Annie Sloan i Oxford och på bästa sätt förmedla både hennes och min egna passion för färg och form. Min färgpassion har följt  mig genom livet, jag har "alltid" målat och har under många år arbetat med mode med designutbildning från Florens. Nu har jag även, som enda återförsäljaren i Sverige, varit på kurs med de kreativa IOD-systrarna med Iron Orchid Designs dekorer.
Varmt välkommen till mig och min Ateljé!

Varmt välkommen att kontakta mig.
0346-10401
monica@monicalehrbacker.se

Vill du att jag anordnar en egen målardag för dig med vänner? Välkommen med önskemål.

Allt material på denna sida, alla texter med allt kursinnehåll är utformat av Monicas Butik. Innehållet är skyddat enligt upphovsrättlagen och får inte kopieras.