Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

Varmt välkommen till m.i.g. på Eftra Heden.

Här kommer jag att berätta mer om m.i.g, Monica Ida Gunilla. Jag kommer att dela med mig mer om livet här, här i mitt paradis på Eftra Heden på landet nära havet. Det blir tillbakablickar på renoveringen som förvandlade hönshuset i det gamla stallet till "Sommarbutiken i Stallet" och ombyggnaden av logen till "Ateljén" där vi samlas för målardagar. 

Med min stora passion för färg och form blir det mycket av det men jag vill också förmedla det där "lilla i det stora", förmedla hur viktigt det är att stanna upp, att lyssna och känna in naturen, att njuta av tystnad.  Det är ju där, i tystnaden i naturen, som vi oftast finner inspirationen till skapande och kreativitet. Varmt välkommen att följa mig.

Hos mig på Eftra Heden... m.i.g. står för Monica Ida Gunilla. 

Det är nu tre år sedan jag för första gången satte fötterna på marken här. Här på Eftra Heden. Nu, efter allt sökande var känslan rätt,  jag hade hittat hem.

Eftra Heden är ingen släktgård men livet har vävt en väv som gör att jag känner speciella band hit. Det var nog det som gjorde att jag direkt kände den där varma känslan som inte går att ta miste på den där dagen när jag för första gången gick över gårdsplanen. Härifrån trakten kommer ju mamma, mormor och morfar och generationer före dem. 

Tre år sedan. Det har varit intensiva år. År med slitigt, roligt och lärorikt renoveringsjobb för att få butik, kurslokal och lager med all Annie Sloan färg här. Jag berättar mer om det senare. 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv