17-11-05 Introduktion till Annie Sloan Metoden

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
171115IAS
Antal:
Finns i lager
Söndag den 5 november klockan 11.00 i Ateljén i Monicas Butik.
Detta är en officiell Annie Sloan kurs vilket betyder att den är utformad av Annie Sloan i Oxford och visar flera grundläggande tekniker med Annie Sloan Paint. 

Den passar dig som aldrig målat med Chalk Paint™ precis som den är lämplig för dig som målat en del men vill ta ditt målande ett steg till och lära dig ännu fler tekniker.

Du lär dig att skapa "Annie Sloan signature style", d.v.s. att slipa fram en underliggande kulör, att måla slätt och fint, grovt med struktur som krackelerar och du får mixa fram en ny kulör. Vidare använder vi färgen som en lasyr/bets och gör en s.k. wash. 

Du får måla på en bräda som du förstås tar med dig hem. Brädan vaxas med de fyra olika färgade vaxerna. När brädan är klar är den en bra guide som visar sex olika tekniker.

Vid detta tillfälle testar vi även effektfull torrborstning och Gilding Wax på en inredningsdetalj.

Du kommer att ha massor med inspiration med dig hem och vara redo att börja förvandla ditt hem. Visst låter det spännande!

Varmt välkommen till en färgsprakande dag!

Allt material finns här. Klä dig gärna i något det får lov att komma små färgfläckar på. Fika ingår.

Viktig info om betalning av kurser.
För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare. 


Jag som håller i kurser och work-shops i Monicas Butik är utbildad av Annie Sloan i Oxford för att på bästa sätt kunna inspirera och förmedla de olika tekniker som skapar oändliga möjligheter med Annie´s färg.