17-11-12 Måla möbel - skapa rosteffekt

Pris:
850 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
171112MålamöbelRost
Antal:
Slutsåld
En inspirerande Måla-möbel-dag där vi skapar rosteffekt på det vi målar. Teknikerna för att skapa rost är inspirerade av hur årets Painter in Residence fantastiska Jonathon Marc Mendes jobbar.

Du har med dig en liten möbel. Möbeln ska vara i storlek som du själv klarar att bära uppför trappan till Ateljén och sedan låta stå på ett arbetsbord. Möbeln ska vara rengjord. Är det något som bör shellackas så måste det göras innan den tas med på kursen då tiden inte räcker till att göra det här. Välj gärna en möbel med lite "ornament" och detaljer eftersom rosteffekten gör sig bra på det.

Vi börjar dagen med demonstration av ytterligare en spännande patinateknik. Parallellt med din möbel skapar vi rosteffekt på en inredningsdetalj som finns här och som du tar med dig hem.

Vi äter en lätt lunch och fikar på eftermiddagen. Meddela mig om allergi, gluten och laktosintolerans. 

Varmt välkommen till en färgsprakande dag!

Viktig info om betalning av kurser.
För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.