Monicas Butik mobil

18-05-05 Chalk Paint™ på tyg.

Pris:
895 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
TYG180506
Antal:
Finns i lager
Lördag den 5 maj klockan 10.00-cirka 16.00 i Ateljén i Monicas Butik.

NY TEMAKURS! Med Chalk Paint™ kan du måla på tyg, på tygklädda möbler och färga in tyg. Under dagen målar du en egen stol med tygklädd sits, målar på linnetyg som blir en kudde och infärgning av tyg demonstreras.

Du har med dig en stol med tygklädd sits som du målar här. Det bör vara en stol med tyg bara på sitsen för att du ska hinna med att få den klar under dagen. 
(Möbler ska vara rengjorda, behövs spärrgrund på din möbel ska det också göras innan kursen.)

Ett linnetyg målas med schabloner, rutor, ränder eller precis hur du vill. Tyget är i storlek så att det kan sys ihop till ett 50x50 cm kuddfodral.

Jag demonstrerar och ger tips och råd om hur du färgar tyg med Chalk Paint™.

Vi träffas i Ateljén i Monicas Butik klockan 10.00. Temadagen beräknas hålla på till cirka klockan 16.00. 

Pris: 895 kronor. I priset ingår linnetyg till 50 x 50 cm kuddfodral och en inredningsdetalj att måla under torktider. Vi äter en lätt lunch och det finns förstås kaffe och te när vi är fikasugna. Allt material för målandet finns här.

Varmt välkommen till en inspirerande dag!

Viktig info om betalning av kurser.
För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ syns i kassan men gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.