Mobil mig 1

180905 Bekanta dig med Chalk Paint™ - teknikkurs 1

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Onsdag den 5 september klockan 18.30 - ca 21.30.

Har du sett och hört om hur enkelt du kan förvandla möbler och allt i ditt hem med Annie Sloan Chalk Paint™ men ännu inte provat eller kommit igång?

Här får du prova på flera olika tekniker. Vi målar ”slätt och fint”, ”ruffigt” med struktur i färgen, vi gör en ”wash” och provar på en lasyreffekt. Du får också lära dig att ”torrborsta”, ett omtyckt sätt att skapa mjuka effekter och skuggningar. Du får värdefulla tips och råd om vaxning och testar effekterna av de olika färgade vaxerna.

Vi pratar också om färgkartan med alla kulörer och om hur du kan mixa fram din alldeles egna favoritkulör.

Du målar, vaxar och skapar effekter på en inredningsdetalj som du tar med dig hem. När du kommer hem är du redo att sätta igång och förändra och försköna flera av dina möbler!

Pris 695 kronor.

Fika ingår.

Viktigt och annat bra att veta inför kursen.

För dig: Klä dig i något som det får lov att komma små färgfläckar på och ta med sköna inneskor.

Praktiskt om bokning och betalning av kurser: För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.