Mobil mig 1

180909 Måla möbel - lär dig marmorering

Pris:
1 150 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Söndag den 9 september klockan 13.00 - cirka 18.00.

Med Chalk Paint™ kan du skapa de mest fantastiska effekter och efterlikna olika material, här ska du få lära dig att marmoreringsmåla. Denna temakurs är för dig som redan målat en del med Chalk Paint™ så att du är bekant med färgen och alla dess egenskaper som vi ska använda oss av när vi skapar marmoreffekt.

Detta är en gammal traditionell målningsteknik och vi använder oss bland annat av speciella penslar för marmoreringsteknik. Allt du behöver finns här. Färg och vax till ditt projekt ingår.

Du får lära dig grunderna och ”knepen” i marmoreringsmålandet på en inredningsdetalj. Under dagen målar och förändrar du också en egen möbel, den får kanske en ”ny” skiva av marmor.

Pris 1150 kronor.

Eftermiddagsfika ingår.
 
Viktigt och annat bra att veta inför kursen.

För dig: Klä dig i något som det får lov att komma små färgfläckar på och ta med sköna inneskor.

Om möbeln: Möbeln ska vara i storlek som du själv klarar att bära uppför trappan till Ateljén och sedan låta stå på ett arbetsbord. Den ska vara rengjord. Är det något som bör shellackas så måste det göras innan den tas med på kursen eftersom det inte finns möjlighet att göra det här.

Praktiskt om bokning och betalning av kurser: För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.