Mobil mig 1

180922 Måla möbel - rost och betongeffekt.

Pris:
1 150 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Lördag den 22 september klockan 11.00 - cirka 15.30.

Med Chalk Paint™ kan du skapa de mest fantastiska effekter och efterlikna olika material. På denna kursen ska du få lära dig att måla så att ytan ser ut som något som rostat eller få fram en betongliknande effekt. Teknikerna är användbara både på inredningsdetaljer som ska få en unik patina och på större ytor som bordsskivor, ja t.o.m. på väggar!

Du får lära dig mixa kulörer för rost och betong och vissa "knep" för extra effekt. Det gör vi på inredningsdetaljer som du får ta med dig hem. Under dagen målar och förändrar du också en egen möbel, den får kanske en rostig skiva med patina. Allt du behöver finns här, färg och vax till ditt projekt ingår.

Pris 1150 kronor.

Eftermiddagsfika ingår.
 
Viktigt och annat bra att veta inför kursen.

För dig: Klä dig i något som det får lov att komma små färgfläckar på och ta med sköna inneskor.

Om möbeln: Möbeln ska vara i storlek som du själv klarar att bära uppför trappan till Ateljén och sedan låta stå på ett arbetsbord. Den ska vara rengjord. Är det något som bör shellackas så måste det göras innan den tas med på kursen eftersom det inte finns möjlighet att göra det här.

Praktiskt om bokning och betalning av kurser: För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.