Mobil mig 1

180929 Måla möbel - grundtekniker & vaxning

Pris:
950 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Lördag den 29 september klockan 11.00 - cirka 15.30. 

Har du sett och hört om hur enkelt du kan förvandla möbler och allt i ditt hem med Annie Sloan Chalk Paint™ men ännu inte provat eller kommit igång?

Här får du bekanta dig med färgen som är så speciell och kan skapa så många olika stilar och uttryckssätt. Under dagen målar och vaxar du en egen möbel och får vägledning, tips och råd.
När du kommer hem är du redo att sätta igång och förändra och försköna fler av dina möbler!

Vi går igenom de mest grundläggande teknikerna. Du lär dig att göra en ”wash” och att ”torrborsta”, ett omtyckt sätt att skapa mjuka effekter och skuggningar. Du får värdefulla tips och råd om vaxning och testar effekterna av de olika färgade vaxerna. Vi pratar också om färgkartan med alla kulörer och om hur du kan mixa fram din alldeles egna favoritkulör.

Pris 950 kronor. Allt material du behöver finns här. Färg och vax för ditt projekt ingår.

Eftermiddagsfika står uppdukat.

Viktigt och annat bra att veta inför kursen.

För dig: Klä dig i något som det får lov att komma små färgfläckar på och ta med sköna inneskor.

Om möbeln: Möbeln ska vara i storlek som du själv klarar att bära uppför trappan till Ateljén och sedan låta stå på ett arbetsbord. Den ska vara rengjord. Är det något som bör shellackas så måste det göras innan den tas med på kursen eftersom det inte finns möjlighet att göra det här.

Praktiskt om bokning och betalning av kurser: För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.