Mobil mig 1

181013 Måla & Fika

Pris:
395 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ett nytt härligt sätt att skapa, Måla och Fika, inspirerande, färgglatt och ljuvligt gott!!

13 oktober. Ateljén står öppen mellan 10.00 och 15.00 med ”drop-in” för dig och din möbel mellan 10.00 och 13.30. Boka här så att du säkert får plats både kring målarbordet och fikabordet. 

Ta med en liten möbel som du vill förändra. På denna målardag kan du gå loss och vara riktigt kreativ. Här finns alla Annie Sloan Paint kulörer och jag finns till hands och servar med allt från kulörblandningar till penseltvätt för att du bara ska kunna skapa! Har du en idé för din möbel så hjälper jag dig med hur du ska gå tillväga.

Denna dag dukas det upp ett extra fint fikabord. Bröd med ost och marmelad och alldeles ljuvligt goda och fina små kakor. Allt är förstås närproducerat.
Ateljén står öppen mellan 10.00 och 15.00 med ”drop-in” för dig och din möbel mellan 10.00 och 13.30. Boka så att du säkert får plats både kring målarbordet och fikabordet. Varmt välkommen!

Pris 395 kronor. Du lånar penslar och vaxborste, vax till ditt projekt ingår. Du köper de kulörer du vill till din möbel, 75 kronor per provburk med 120 ml, det räcker till en liten möbel. Kaffe eller te och allt på det fina fikabordet ingår förstås.

(Tänk på att din möbel ska vara "lagom" stor, du ska själv kunna bära upp den till Ateljén där den ska kunna stå på ett bord. Den måste vara rengjord och spärrgrundad om det behövs). 

Varmt välkommen till en härlig höstlördag i Ateljén.