Mobil mig 1

181027 Måla möbel/Rost & betongeffekt

Pris:
850 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Lördagen den 27/10 klockan 11.00 - cirka 15.00. Du får lära dig mixa kulörer för rost och betong och jag visar små knep som ger en extra effekt. Rost och betongkurserna är hela tiden efterfrågade, effekterna passar ju så bra in i en rustik, lantlig eller industriell inredningsstil, så boka din plats nu med en gång.
Under dagen målar och förändrar du en egen möbel. Kanske får den en skiva av betong och ben som rostigt järn!

Pris 850 kronor. I priset ingår två stycken Chalk Paint™ provburkar i rost eller betongkulörer. (Fler burkar köper du för 75 kronor styck). Vax till ditt projekt ingår, penslar och alla tillbehör finns här. Fika ingår förstås också.

Varmt välkommen!

Viktigt och annat bra att veta inför kursen.

För dig: Klä dig i något som det får lov att komma små färgfläckar på och ta med sköna inneskor.

Om möbeln: Möbeln ska vara i storlek som du själv klarar att bära uppför trappan till Ateljén och sedan låta stå på ett arbetsbord. Den ska vara rengjord. Är det något som bör shellackas så måste det göras innan den tas med på kursen eftersom det inte finns möjlighet att göra det här.

Praktiskt om bokning och betalning av kurser: För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.