Mobil mig 1

181107 Måla möbel, steg 1

Pris:
550 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Onsdag 7/11 klockan 18.00-cirka 21.00.

Lär känna Chalk Paint™ och en värld av färgglad kreativitet öppnar sig. Du behöver inte ha målat tidigare.

Med Chalk Paint™ kan du lätt förändra och försköna möbler och det mesta i ditt hem. Under dagen/kvällen målar du en egen möbel. Jag hjälper dig med kulörmixande och ger tips och råd om olika tekniker som ger dig den stil du tänker dig. 

Pris 550 kronor. Du köper färg till ditt projekt i provburkar för 75 kronor styck. Vax, lån av penslar och borstar, schabloner samt färg för att ljusa upp någon kulör ingår.

EXTRA! Vid detta tillfälle får du prova på de alldeles nya "Charlestonkulörerna". De finns inte till försäljning i literburkar eller i separata provburkar ännu. Jag bjuder på lite av dem till detaljer på din möbel. Kanske gör du ett mönster med hjälp av schablon?

Fika med kaffe eller te, bröd och ost ingår också.

Viktigt och annat bra att veta inför kursen.

För dig: Klä dig i något som det får lov att komma små färgfläckar på och ta med sköna inneskor.

Om möbeln: Möbeln ska vara i storlek som du själv klarar att bära uppför trappan till Ateljén och sedan låta stå på ett arbetsbord. Den ska vara rengjord. Är det något som bör shellackas så måste det göras innan den tas med på kursen eftersom det inte finns möjlighet att göra det här.

Praktiskt om bokning och betalning av kurser: För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.