Mobil mig 1

190323 Måla möbel. Grundkurs.

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Lördag den 23 mars klockan 13.00 - cirka 17.00
Måla möbler. En grundlig grundkurs. Klassisk stil.

Det här är kursen/dagen för dig som...
Vill lära dig försköna, förvandla och återbruka möbler, saker och ting i ditt hem. Hållbarhet och återanvändning blir viktigare för var dag för oss och vår miljö så se dig omkring, vad har du i källare eller på vind som du kan ge nytt liv med färg?

Det här kommer du att lära dig...
Vi börjar med att titta på Annie Sloan´s färgkarta. Vilka kulörer kompletterar varandra, hur kan du matcha och hur kan du mixa.
På grundkursen börjar vi med att måla en sak, en inredningsdetalj som du förstås får ta med dig hem. Du lär känna färgen som är så fantastisk och gör att du får precis den finish och det uttryck du vill, slätt och fint eller rustikt med mycket patina.

Denna dagen fokuserar vi mest på ”slätt och fint”. Hur du får en slät och fin yta med en antik handmålad känsla. Du får lära dig hur du får en skyddande vaxad yta som ger färgen en ännu vackrare struktur och hållbarhet. Decoupage och schablonmålning är gamla klassiska tekniker, det kan du också testa på din möbel. NYTT i sortimentet är Iron Orchid Designs stämplar och formar för dekorer, de kan du också prova på.

Det här tar du med dig...
En egen liten möbel.Den ska vara i storlek så att du hinner måla två lager, vaxa och lätt bära med dig hem samma dag. Du ska även kunna bära den själv upp till Ateljén. Allt du tar med dig ska vara rengjort. Är det något som du misstänker kan blöda så måste det vara schellackat/spärrgrundat. Det finns inte möjlighet att spärrgrunda/schellacka under kursen. Med ännu mer miljötänk är det jättebra om du tar med egna vaxtrasor och även små plastburkar att hälla upp färg i. Vill du göra decoupage på din möbel så ta med en bild för det. Allt annat du behöver finns här.

Klä dig i kläder det får lov att komma lite färgfläckar på.

Det viktigaste...
Jag hälsar dig varmt välkommen till Ateljén här hos mig på Eftra Heden. Min förhoppning och ambition är att kurserna här ska bli ”mer än en kurs”, de ska även innehålla en stor dos glädje och välmående. Jag ska bjuda på allt det jag lärt mig av Annie Sloan i Oxford och på bästa sätt förmedla både hennes och min egna passion för färg och form. 

Anmälan och betalning...
För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331 (Klarnas betalalternativ gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Anmäl dig i god tid eftersom det vid vissa kurstillfällen finns färre platser. Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.