Mobil mig 1

190327 Skapa Rum. NYHET!

Pris:
495 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Onsdag den 27 mars klockan 17.30- cirka 21.30.

Skapa rum. NYHET!

Det här är kursen/temadagen för dig som vill förändra i ditt hem men är osäker på vilken stil och vilka kulörer du ska välja. Dagen ger även värdefulla tips och råd till dig som vill göra en egen styling inför en försäljning.

Pinterest, digitala moodboards och instagram ger en massa inspiration, nästan överväldigande mycket! Hur ska vi välja det som passar oss och våra hem? Här går vi tillbaka till traditionell inspirationstavla med ”klipp-och-klistrametoden”, d.v.s. vi använder kataloger, tidningar och magasin och skapar stilen för vårt rum genom bilder och färgprover.

Vi pratar om vilken känsla rummet ska ge. Vilka kulörer förknippas med den känslan? Vilken funktion har rummet? Vad vill du sätta fokus på? Vi planerar kulörer för väggar, golv och möbler och vi skapar egna färgprover på canvasbitar. Vi tänker hållbart och funderar på vad vi redan har som kan målas om och på så sätt få nytt liv.

Här finns alla kulörer i både Chalk Paint™ och Wall Paint för dig att testa, mixa och sätta samman till en stil som känns bra för dig. Du gör din egna inspirationsbild i A3-format som blir en bra hjälp och guide när du ska börja förändra ditt rum och hela ditt hem.

Innan kursen/temadagen. Förbered gärna en enkel skiss över rummet. Var i hemmet liger det? Väderstreck? Var finns fönster och dörrar? Ta gärna med magasin och tidningar att klippa ur. Ta med tyg/tapetprover om du vill att de ska matchas med nya kulörer.

Jag hälsar dig varmt välkommen till Ateljén här hos mig på Eftra Heden. Min förhoppning och ambition är att kurserna här ska bli ”mer än en kurs”, de ska även innehålla en stor dos glädje och välmående.

För att hålla en hög kvalitet på kurser och temadagar hos mig så är antalet deltagare begränsat till cirka fyra till sex personer. Det är för att alla ska ha gott om svängrum och få tillgång till hjälp, tips och råd från mig under målandet. Boka därför din plats i god tid så att du inte missar dagen. :)