Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

190504 Chalk Paint™ på tyg.

Pris:
895 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Lördag den 4 maj klockan 11.00-cirka 15.30 i Ateljén i Monicas Butik.

NY TEMAKURS! Med Chalk Paint™ kan du måla på tyg, på tygklädda möbler och färga in tyg. Under dagen målar du en egen stol med tygklädd sits, målar på linnetyg som blir en kudde eller tavla och provar på att färga tyg i vattenbad.

Du har med dig: En stol med tygklädd sits som du målar här. Det bör vara en stol med tyg bara på sitsen för att du ska hinna med att få den klar under dagen. 
(Möbler ska vara rengjorda, behövs spärrgrund på din möbel ska det också göras innan kursen.) Ta även med cirka 1 m-1,5 m tyg, gärna ett spetstyg som torkar snabbt. Detta är nu ett extra moment på kursen, tidigare har infärgning bara demonstrerats.

Ett linnetyg målas med schabloner, rutor, ränder eller precis hur du vill. Tyget är i storlek 50 x 50 cm så att det kan sys ihop med annat tyg till kuddfodral eller bli en tavla.

Vi träffas i Ateljén i Monicas Butik klockan 11.00. Temadagen beräknas hålla på till cirka klockan 15.00. 

Pris: 895 kronor. I priset ingår linnetyg till 50 x 50 cm kuddfodral och en inredningsdetalj att måla under torktider. Vi äter en lätt lunch och det finns förstås kaffe och te när vi är fikasugna. Allt material för målandet finns här.


Viktig info om betalning av kurser. Klarnas betalalternativ syns i kassan men gäller INTE för kurser, enligt Klarnas regler).För kurser gäller betalning till Swish nummer 123 089 99 63 eller till bankgiro 5013-2331
"Fraktsätt" DHL blir automatiskt 0 kronor i kassan.
Köp av kurs garanterar din plats. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan, du söker i så fall själv din ersättare.