Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

190516 Måla & förvandla en möbel

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Torsdag den 16 maj klockan 14-20. "Drop in" från 14.00.

Ta med en liten möbel och kom till mig och Ateljén i Monicas Butik. Vi använder Annie Sloan Chalk Paint™, originalet bland de färger som ibland kallas kalkfärg. Färgen är fantastisk! Den fäster på så gott som alla underlag, torkar snabbt och ger en underbar finish med en antik och lyxig känsla, eller lantlig och rustik om du hellre vill det. Med Annie´s färg förändrar och förskönar du möbler och allt i ditt hem, det ”nya” sättet att inreda personligt, hållbart och med miljötänk. En ”bonus” med målandet är att du mår väl, kopplar av och släpper tankar på prestation och får ny inspiration med dig hem.

Allt du behöver för din möbelförvandling finns här. Färg, penslar, vax och schabloner. Du har även möjlighet att prova på stämplar från Iron Orchid Designs för att skapa intressanta mönstertryck. Allt detta ingår i kursen, om du sedan vill så kan du köpa vackra transferbilder och speciell lera för att skapa ornamnet att smycka möbeln med.

Du behöver inte ha målat tidigare eller så har du erfarenheter av denna typen av färg, jag anpassar mig efter dina kunskaper och önskemål.

Möbeln du har med dig ska vara i mindre storlek, inte större än att du på egen hand kan bära den uppför trappan till Ateljén.

Anmälan görs via mail till monica@monicalehrbacker.se. Tänk på att anmäla dig i god tid. Antalet platser alltid är begränsat för att du och din möbel ska få svängrum och du ska hinna få så mycket goda råd och support från mig som du önskar.

Betalning görs till Swish 123 089 99 63 eller bankgiro 5013-2331.

Anmälan är bindande, du kan avboka din plats men söker då själv din ersättare.