Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

190925 - Måla möbler, 3 tillfällen.

Pris:
1 500 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Start onsdag den 25 september klockan 18:30 - 21:00 samt samma tid de följande onsdagarna. 

Under tre onsdagskvällar målar och förvandlar du en eller flera olika möbler. Kurskvällarna är för dig som aldrig målat med Chalk Paint™ men som är nyfiken på den fantastiska färgen precis som den passar dig som målat mycket men som vill få ännu mer inspiration. Jag anpassar mig efter dig och din möbel och du målar och skapar i vilken stil du vill. Att måla om och försköna med färg är det ”nya” sättet att inreda personligt, hållbart och med miljötänk. En ”bonus” med målandet är att du mår väl, kopplar av och släpper tankar på prestation och får ny inspiration med dig hem.

Allt du behöver för din möbelförvandling finns här. Du köper färg i provburkar. Vax ingår, du har även möjlighet att prova på stämplar från Iron Orchid Designs för att skapa intressanta mönstertryck.

Möbeln du har med dig ska vara i mindre storlek, inte större än att du på egen hand kan bära den uppför trappan till Ateljén.

Anmälan görs via mail till monica@monicalehrbacker.se. Tänk på att anmäla dig i god tid. Antalet platser alltid är begränsat för att du och din möbel ska få svängrum och du ska hinna få så mycket goda råd och support från mig som du önskar.

Betalning görs till Swish 123 089 99 63 eller bankgiro 5013-2331.

Anmälan är bindande, du kan avboka din plats men söker då själv din ersättare.

Pris: 1500 kronor för tre tillfällen.
Varmt välkommen!