Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

190929 NYHET! IOD Dekorer på möbler. Ny kurs med spännande innehåll

Pris:
1 250 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Söndag den 29 september 10:30 - cirka 16:00

Det här blir en spännande och mycket inspirerande kursdag! Helgen den 13-15 september kommer jag att vara med på Iron Orchid Designs workshop i Hamburg där "IOD-systrarna" Josie Celio and Sally Griswold från USA, inspirerar och lär oss europeiska återförsäljare en massa om de fantastiska IOD-dekorerna. Besök deras hemsida för inspiration.

Jag vet alltså inte i skrivande stund exakt vad dagen kommer att innehålla. Jag kan dock lova att det kommer att bli en mycket givande dag som kommer att bjuda på en massa tips & råd för hur du förvandlar dina möbler och inredningsdetaljer till något helt unikt. 

Jag tycker att vi jobbar med egna möbler så ta med en liten möbel att förvandla. Den får inte vara större än att du själv bär den uppför trappan till Ateljén. Möbeln måste vara rengjord, är underlaget något som bör schellackas för att förhindra blödning så ska det vara gjort innan kursen.

Kurserna är utvecklade och innehåller mer av allt. Mer fakta, fler tekniker, mer målande... Innehållet och tiderna för denna dagen är ännu så länge preliminära, dagen är längre än andra kursdagar, vi börjar kl.10.30 och håller på till cirka 16.00.
En lätt lunch ingår med soppa, bröd, ost, sallad och frukt samt eftermiddagsfika.

Pris 1250 kronor.