Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

200208 Skapa effekter som rost, betong & ärgat

Pris:
750 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Lördag den 8 februari klockan 11.00 - cirka 15.00.

Med Chalk Paint™ kan du skapa de mest fantastiska effekter och efterlikna olika material. På denna kursen ska du få lära dig att måla så att ytan ser ut som något som rostat, ärgat eller som ser ut som en betongliknande yta. Teknikerna är användbara både på inredningsdetaljer som ska få en unik patina och på större ytor som bordsskivor, ja t.o.m. på väggar! 

Du får lära dig mixa kulörer för rost, ärgat och betongeffekt, det gör vi på målarplattor som blir som guider/färgkartor. Din favoriteffekt med både färg och vax för extra effekt skapar du på en inredningsdetalj som du får ta med dig hem. Du kommer också att få tips på andra effekter t.ex. hur Annie Sloan skapar en yta som malakit. 

Efter denna dagen med dessa tekniker är du redo att förändra både möbler, inredningsdetaljer för ute och inne och t.o.m. väggar i ditt hem. Allt material finns här. 

Fika med kaffe eller te och bröd eller fralla med ost ingår.
Betalning av kurs görs via Swish, antal platser är begränsat så anmäl dig i god tid.
Klä dig gärna i sådant det får komma små färgfläckar på, ta med extra tröja, det kan vara lite svalt i Ateljén. 

750 kronor. (Pris från 750 kronor, du kan välja om du t.ex. vill måla effekter på en större inredningsdetalj, som ett vackert lejonhuvud, meddela mig i så fall så reserveras ett sådant för dig).