Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

200613 Måla möbel med hav & strand som inspiration

Pris:
1 150 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Lördag 13 juni klockan 09.00 till 16.00.

Natur, hav, strand, avkoppling. Allt ger inspiration till våra projekt som kanske får ytor som drivved och grånat trä. Vi börjar dagen med kaffekorg på stranden, en dag som blir så "mycket mer än en kurs"...

Ta med en liten möbel (läs allt om möbel och eventuella förberedelser här). Ta även med ”kaffekorg” och filt att sitta på för vår fikastund på stranden,

På stranden presenterar jag de tekniker, stilar och kulörer vi kan använda oss av för att skapa möbler som inspirerats av det vi upplever vid havet.
I skrivande stund har jag en produkt i åtanke som ännu inte lanserats, en NYHET från Annie Sloan, det gör dagen ÄNNU mer spännande! ;) Efter fikastunden går vi en liten promenad i naturreservatet och inspireras av allt det vackra, strandens färger och de vindpinade ytorna som ger oss idéer för våra projekt.

Vi åker tillbaka mot Ateljén och börjar måla. Det blir avbrott för en lätt lunch och eftermiddagsfika. När dagen går mot sitt slut har du förvandlat en möbel till något med inspiration från hav och strand. Du har säkert en massa nya intryck med dig hem och förstås nya idéer för fler möbler och allt i ditt hem.

Varmt välkommen till en härlig dag!

Tider och annat praktiskt.
09.00 Vi samlas, lastar snabbt av möblerna ur bilarna och åker till stranden.
09.30-cirka 10.45 Fika och inspiration på stranden. (Ta med kaffekorg).
11.00-13.00 Vi målar våra möbler
13.00-13.45 Lunch
13.00-16.00 Vi fortsätter målandet med avbrott för liten fikapaus.

Färg och vax till din möbel ingår. Du har tillgång till flera stämplar ur IOD´s sortiment. (Om du önskar kan du köpa till IOD Dekortransfers och lera för att skapa ornament).
Lätt lunch och eftermiddagsfika ingår. 

Pris 1 150 kronor