Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

Fullständiga köp & leveransvillkor när du handlar i web-shopen monicasbutik.se.

PRISER
Alla priser i Monicas Butik anges i svenska kronor inklusive moms. Kostnad för frakt och eventuella betalningsavgifter tillkommer. 

FRAKTKOSTNAD
Fraktkostnaden är 79 kronor och nu har vi även infört en fraktkostnad på 65 kronor för mindre och lättare paket med vikt upp till 0,6 kg vilket motsvarar ett par provburkar Chalk Paint™. Fraktkostnaden visas i kassan.

BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Checkout. Med Klarna Checkout väljer du smidigt det betalsätt som passar dig bäst. Klarna faktura, delbetala, din internetbank eller kortbetalning. 

Förskottsbetalning via Swish eller till bankgiro. Betala snabbt och smidigt till Swish nummer 123 089 99 63 eller betala genom insättning till bankgiro 5013-2331. Notera namn eller ordernummer vid överföringen/insättningen.
Varorna levereras när vi mottagit redovisning från din bank, antal dagar kan variera beroende på från vilken bank insättningen görs, överföringar via Swish redovisas direkt för snabbare leverans.

FRAKT & LEVERANS

Monicas Butik samarbetar med DHL Servicepoint som levererar dina varor till ett utlämningsställe nära dig. Din sändning skickas vanligtvis dagen efter du gjort beställningen. Efter helger kan leveranstiden bli 2-3 dagar.
Kontrollera att du uppgett mailadress och mobilnummer korrekt så att du kan ta emot aviseringar. 
När ditt paket har bokats för upphämtning av DHL får du mail-avisering med länk där du kan följa ditt paket så fort det anlänt till terminal för omlastning. När paketet finns att hämta hos DHL-ombud får du sms-avisering.
OBS! Har du inte mottagit dina varor 1 vecka efter beställningen har troligtvis något gått fel, kontakta oss så spårar vi ditt paket.
Vid leveransförsening meddelas du via e-post och har då rätt att häva köpet. 


TRANSPORTSKADA 
Om du upptäcker skada på emballaget när du hämtar ut ditt paket låt DHL Servicepoint notera skadans omfattning och göra en anmälan om skada.

BEKRÄFTELSE
När vi mottagit din beställning skickas en bekräftelse till din e-postadress med all information om din order.

ÅNGERRÄTT
Skulle du ångra något du köpt gäller 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten räknas från den dag du mottog dina varor. 
Du måste alltid meddela monica@monicalehrbacker.se innan du skickar tillbaka några varor. Meddelandet ska innehålla uppgift om ordernummer, namn på vara och artikelnummer. Varorna du vill returnera ska vara oanvända och oöppnade.
Du bekostar returfrakten. Tänk på att du ansvarar för varan tills dess att den når oss igen, det vill säga även under transporten. 
Så snart som möjligt efter det att vi mottagit den returnerade varan återbetalar vi dig varuvärdet.

RETURFRAKT
När det gäller retur av varor vid ångerrätt bekostar du returfrakten. Skicka inga returer som postförskott eller efterkrav då vi inte löser ut den typen av försändelser.
Returer skickas till:
Monica Lehrbacker Inredning & Design
Eftra Heden 709
311 96 Heberg

REKLAMATIONER
Vi synar och kontrollerar alla varor noga innan de packas och skickas iväg, trots det kan det hända att du upptäcker ett fel på en vara eller att något blivit felaktigt levererat. Kontakta oss snarast i så fall så att vi kan rätta till felet. Vi ersätter dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny vara eller genom pengarna tillbaka. 
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en vara som ska reklameras. Skicka ett e-postmeddelande till monica@monicalehrbacker.se och ange ”Reklamation” i ämnesraden. Uppge ordernummer och anledning till reklamationen. 
Vid reklamation eller felaktigt levererad vara står Monicas Butik naturligtvis för returfrakten. När vi tagit emot ditt meddelande om reklamation skickar vi dig en returfraktsedel att användas för att skicka varan tillbaka till oss.
Reklamation ska ske inom skälig tid efter mottagandet. All rätt till reklamation av en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år.

OUTLÖSTA FÖRSÄNDELSER
För försändelser som kommer i retur till Monicas Butik på grund av att de inte lösts ut av dig som kund fakturerar vid dig för våra kostnader och frakter. Oavsett ordervärde fakturerar vi i sådana fall 350 kronor som motsvarar  kostnaden för frakter och DHL´s returhantering. Observera att outlöst försändelse inte räknas som ångrat köp.

Mer viktig information att ta del av...

PERSONUPPGIFTER & GDPR
När du handlar i Monicas Butik godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du lämnat till oss i samband med din beställning enligt vår personuppgiftspolicy. Uppgifterna lagras i vår kunddatabas och används för att vi ska kunna sköta våra åtaganden gentemot dig som kund på ett korrekt och smidigt sätt, exempelvis lämnar vi ditt mobiltelefonnummer till leverantörer och fraktpartners för avisering. 
Du har rätt att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna rättas eller tas bort. 
Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte.
Monicas Butik har aldrig, under några omständigheter, tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter. 
Om du någon gång registrerat dig för att ta emot nyhetsbrev eller bett om annan information via mail så kan du när som helst tacka nej till fortsatta utskick genom att klicka på länk för avregistrering som alltid följer med nyhetsbreven. Vi hoppas förstås att du vill fortsätta att följa med på vad som händer i Monicas Butik.

PRISHÖJNINGAR
Monicas Butik förbehåller sig rätten att höja priser, det pris som anges i din orderbekräftelse är naturligtvis alltid det som gäller.

FÄRGER & FÄRGAVVIKELSE
Monicas Butik lägger ett stort engagemang i att återge alla produkter och färger på ett så tydligt och rättvisande sätt som möjligt. Vi vill ändå uppmärksamma dig på att färgnyanser kan visa sig annorlunda i verkligheten mot hur de upplevs på olika datorskärmar.

RESERVATIONER
Monicas Butik reserverar sig för skrivfel i text och prisuppgifter, leverantörers prishöjningar samt slutförsäljning.

ÖVRIGT
Monicas Butik följer Konsumentköplagen och Distanshandelslagen. Du måste ha fyllt 18 år för att handla i Monicas Butik på internet. Vi förbehåller oss rätten att neka eller annullera beställningar om du uppgett felaktiga personuppgifter
På www.konsumentverket.se kan du läsa mer om vad som gäller för dig som konsument när du handlar på internet.
Skulle tvist uppstå följer Monicas Butik allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.
Alla försök till bedrägeri, beställning av vara i annans namn utan dennes medgivande eller annat agerande som medför att Monicas Butik lider ekonomisk eller annan skada polisanmäls.

KONTAKTUPPGIFTER
Monica Lehrbacker
monica@monicalehrbacker.se
Eftra Heden 709
311 96 Heberg
0346-10401